Connect with us:

Formula 2

Sponsored by "Shake"

Kako koristiti “Shake”?

Shake In Car 1

Kako koristiti “Shake”?

AUTOMOBILI

UPORABA: Primite bočicu prstima kroz otvor na drvu. Odvrnite gornji dio te skinite plastičan čepić. Vratite drveni zatvarač na svoje mjesto i pritegnite. Nakon toga objesite “Shake” na željeno mjesto u automobilu. Preporučujemo retrovizor kako bi se mogao njihati. Okrenite ga naopako na dvije sekunde. Uporabu “SHAKE-a” je moguće personalizirati i svakome je korisniku ponuđeno da se njime poigra na vlastiti način.

Drveni prsten na konopcu svojom višom ili nižom pozicijom omogućava doziranje jačine mirisa – što je prsten niže, bočica se manje njiše i time miris manje isparava. Jačinu isparavanja moguće je odrediti već i samim vezivanjem proizvoda – kraće ili duže. Osim toga, miris se po želji može pojačati češćim okretanjem bočice naopako na par sekundi, no ne češće od jednom tjedno.

UPOZORENJE: Uvijek držite bočicu uspravno da se izbjegne moguće izlijevanje sadržaja. Obratite pozornost da drveni zatvarač uvijek bude pritegnut. U slučaju prolijevanja sadržaja površinu odmah obrišite. Prolijevanje sadržaja može oštetiti površine automobila.

ORMARI

UPORABA: Mirisne vrećice izvadite iz zaštitne folije i stavite ih u ladicu, kutiju za odjeću ili ormar. Ukoliko vrećice želite objesiti u ormar koristite priložene kukice kako je prikazano na slici. Za male prostore upotrijebite jednu vrećicu, a za srednje do velike barem dvije.

UPOZORENJE: Ne upotrebljavati vrećice u perilici ili sušilici rublja. Izbjegnite direktan dodir mirisnih vrećica s lakiranim površinama, odjećom i rubljem.

USISIVAČI

UPORABA: Upotreba mirisnih granula je sasvim jednostavna. Za što bolje i efikasnije djelovanje preporučujemo da umetnete novu vrećicu u usisivač, zatim sadržaj vrećice tj. mirisne granule istresete na pod te ih usisate. Nastavite s uobičajenim usisavanjem, dok će protok zraka kroz usisivač odraditi daljnje djelovanje. Prilikom usisavanja granule neutraliziraju bakterije, konzerviraju ostatke hrane i ne dopuštaju im truljenje, neutraliziraju neugodan miris psećih dlaka te nestaje neugodan miris prilikom rada samog usisivača. Naravno, nakon toga prostorije koje se usisava odišu čistoćom i predivnim mirisom.

UPOZORENJE: Nije predviđeno za usisivače na vodu.

BACK

Shake the World thinking about ecology...