AUTOMOBILI

SAZNAJ VIŠE

Izaberi svoj miris…

Pronađite jednog ili više favorita između čak 19 mirisa. Svaki je jedinstven i karakterističan na svoj način. I višestruko nagrađivan.

O OSVJEŽIVAČU ZRAKA ZA AUTOMOBILE

U stara vremena u doba Cezara i borbi gladijatora u pulskom amfiteatru upotrebljavalo se eterično ulje lavande kako bi se prostor borilišta i cijele Arene zamirisao. Eterično ulje se nalazilo u kamenim spremnicima na vrhu amfiteatra. I danas možete osjetiti eterično ulje istarske lavande u “Shake” mirisima za automobile ali i sve ostale mirise koje smo smjestili u male drvene “spremnike”. Dovoljno je te spremnike objesiti na retrovizor i uživati.

“Shake” se nudi u 19 mirisa pa svatko može pronaći svoj favorit. Prvenstveno je proizveden za automobile (retrovizor) ali vrlo brzo je pronašao svoje mjesto u brodskim kabinama i stanovima. Odgovara i osobama osjetljivim na industrijske mirise. Jako je pogodan i za kućne ljubimce koji se voze u automobilima.

Bubble gum

Neodoljiv miris nekadašnjih pravih žvakaćih guma.

ORANGE

Potiče vedro raspoloženje. Ovaj miris vole svi, a najomiljeniji je djeci.

VANILLA

Birate uvijek vaniliju? Ovo je nova vanilija, profinjena, diskretna i posebna.

LIME

Volite li citrusne mirise? Ovo je još jedan izbor za vaš automobil. Poboljšava raspoloženje i osvježava.

ANTI-TOBACCO

Osvježavajući miris stvoren za prikrivanje mirisa duhana. Osjet sandalovine i cedra.

APPLE & CINNAMON

Fini slatki miris crvene jabuke i cimeta koji neodoljivo podsjećaju na bakine kolače.

COCONUT

Lagano slatkast miris s daškom egzotike.

GENTLEMAN

Ako želite zadovoljiti svog muškarca i uživati zajedno s njime, ovo je pravi izbor.

green apple

Pravi miris zelene jabuke. Učinjen za ljude koji vole jače mirise. Osvježavajući, bogat i intenzivan.

BREEZE

Lagan i svjež miris poput proljetnog povjetarca.

LAVender

Lagan, diskretan miris koji daje čistoću i svježinu vašem automobilu.

LOTUS

Intenzivniji cvjetni miris kojeg će žene obožavati.

MARIN

 Preporučujemo ga izrazito osjetljivim ljudima na ostale mirise. Lagan, nježan i ugodan.

MINT & CINNAMON

Miris namijenjen onima koji vole zimu. Osvježavajuću mentu nadopunjuje topli cimet. Menta otvara dišne puteve a cimet je odavnina poznat kao antidepresiv. Jedina kombinacija mirisa koji potiče budnost kod vozača.

SENSUAL

Profinjeni senzualni miris namijenjen modernim ženama, a sviđa se i muškarcima.

VANILlA & BLACK CURRANT

Volite li vaniliju onda će ovo također biti vaš favorit. Ovo je posebna vanilija obogaćena s notom crnog ribiza.

WHITE MUSK

Volite li miris mošusa, ovo je pravi izbor za vaš automobil. Dugotrajan miris koji biraju žene, a vole i muškarci.

ZEN

Opuštajući miris koji će stvoriti ugodnu atmosferu, upravo onakvu kakva je potrebna nakon užurbanog dana. Osjet melise i limuna.

CANNABIS FLOWER

Miris polja konoplje u cvatu.

Uputstvo za uporabu

UPORABA: Primite bočicu prstima kroz otvor na drvu. Odvrnite gornji dio te skinite plastičan čepić. Vratite drveni zatvarač na svoje mjesto i pritegnite. Nakon toga objesite “Shake” na željeno mjesto u automobilu. Preporučujemo retrovizor kako bi se mogao njihati. Okrenite ga naopako na dvije sekunde. Uporabu “SHAKE-a” je moguće personalizirati i svakome je korisniku ponuđeno da se njime poigra na vlastiti način.

Drveni prsten na konopcu svojom višom ili nižom pozicijom omogućava doziranje jačine mirisa – što je prsten niže, bočica se manje njiše i time miris manje isparava. Jačinu isparavanja moguće je odrediti već i samim vezivanjem proizvoda – kraće ili duže. Osim toga, miris se po želji može pojačati češćim okretanjem bočice naopako na par sekundi, no ne češće od jednom tjedno.


UPOZORENJE: Uvijek držite bočicu uspravno da se izbjegne moguće izlijevanje sadržaja. Obratite pozornost da drveni zatvarač uvijek bude pritegnut. U slučaju prolijevanja sadržaja površinu odmah obrišite. Prolijevanje sadržaja može oštetiti površine automobila.

 

Ostali Shake proizvodi

GRANULE ZA ORMARE

Linija proizvoda “Shake” za ormare spaja ugodan miris s biocidnim i fungicidnim djelovanjem eteričnih ulja i posebno je dizajnirana u skladu sa svim današnjim potrebama prostora koje treba dezodorirati.

OSVJEŽIVAČ ZA PERILICU POSUĐA

Osvježavajući miris “Shake” za perilice posuđa. Najnaprednija tehnologija u razvoju osvježivača zraka za vašu perilicu posuđa. Nježan i ugodan miris pratit će vas nakon svakog pranja vaše perilice.

GRANULE ZA USISIVAČE

Linija proizvoda “Shake” za usisivače spaja ugodan miris s biocidnim i fungicidnim djelovanjem eteričnih ulja i posebno je dizajnirana u skladu sa svim današnjim potrebama prostora koje treba dezodorirati, a dezodoriranje se vrši istodobno s usisavanjem.

Pin It on Pinterest

Share This