USISIVAČI

SAZNAJ VIŠE

Izaberi svoj miris

Pronađite jednog ili više favorita između 4 različitih mirisa. Svaki je jedinstven i karakterističan na svoj način. I višestruko nagrađivan.

O GRANULAMA ZA USISIVAČE

Još od davnina iz doba Rimskog carstva i kraljice Cleopatre poznato je da su eterična ulja biocidna i fungicidna. U današnje doba bilježi se velik povratak uporabe eteričnih ulja u naš svakodnevni život. Od eteričnih ulja danas se pripremaju najbolji mirisi i prirodna sredstva za čišćenje i dezinfekciju.

Linija proizvoda “Shake” za usisivače spaja ugodan miris s biocidnim i fungicidnim djelovanjem eteričnih ulja i posebno je dizajnirana u skladu sa svim današnjim potrebama prostora koje treba dezodorirati, a dezodoriranje se vrši istodobno s usisavanjem.

“Shake” mirisne granule za usisivače sadrže 100% prirodne granule koje su obogaćene mirisnom kompozicijom na bazi eteričnih ulja.

“Shake” za usisivače je hrvatski proizvod nagrađen mnogim nagradama na svjetskim sajmovima inovacija i zaštićen je patentom.

100% prirodne granule

GREEN RHAPSODY

Lagan i osvježavajući miris koji će osvježiti vaš dom u trenu.

Sadržaj pakiranja: 4 vrećice s granulama

VANILLA & BLACK CURRANT

Volite li vaniliju onda će ovo također biti vaš favorit. Ovo je posebna vanilija obogaćena s notom crnog ribiza.

Sadržaj pakiranja: 4 vrećice s granulama

LAVENDER

Lagan, diskretan miris koji daje čistoću i svježinu vašem domu. U proizvodnji “Shake” mirisnih granula koristi se eterično ulje Lavande (lavandula x intermedia).

Sadržaj pakiranja: 4 vrećice s granulama

VELVET

Lagan i profinjen miris namijenjen osobama osjetljivim na intenzivne mirise.

Sadržaj pakiranja: 4 vrećice s granulama

Profesionalni proizvodi

Linija proizvoda “Shake” Professional spaja ugodan miris s biocidnim i fungicidnim djelovanjem eteričnih ulja i posebno je dizajnirana u skladu sa svim današnjim potrebama hotela i većih prostora koje treba dezodorirati, a dezodoriranje se vrši istodobno s usisavanjem.

“Shake” Professional mirisne granule za usisivače sadrže 100% prirodne granule koje su obogaćene mirisnom kompozicijom na bazi eteričnih ulja. U proizvodnji “Shake” Professional mirisnih granula koristi se eterično ulje Lavande (lavandula x intermedia) koje ima i EKO certifikat.

Uputstvo za uporabu

UPORABA: Upotreba mirisnih granula je sasvim jednostavna. Za što bolje i efikasnije djelovanje preporučujemo da umetnete novu vrećicu u usisivač, zatim sadržaj vrećice tj. mirisne granule istresete na pod te ih usisate. Nastavite s uobičajenim usisavanjem, dok će protok zraka kroz usisivač odraditi daljnje djelovanje.

Prilikom usisavanja granule neutraliziraju bakterije, konzerviraju ostatke hrane i ne dopuštaju im truljenje, neutraliziraju neugodan miris psećih dlaka te nestaje neugodan miris prilikom rada samog usisivača. Naravno, nakon toga prostorije koje se usisava odišu čistoćom i predivnim mirisom.

UPOZORENJE: Nije predviđeno za usisivače na vodu.

Ostali Shake proizvodi

OSVJEŽIVAČ ZA PERILICU POSUĐA

Osvježavajući miris “Shake” za perilice posuđa. Najnaprednija tehnologija u razvoju osvježivača zraka za vašu perilicu posuđa. Nježan i ugodan miris pratit će vas nakon svakog pranja vaše perilice.

OSVJEŽIVAČ ZA AUTOMOBILE

Dovoljno je spremnike objesiti na retrovizor i uživati u mirisu. “Shake” se nudi u 19 mirisa među kojima svatko može pronaći svojeg favorita.

GRANULE ZA ORMARE

Linija proizvoda “Shake” za ormare spaja ugodan miris s biocidnim i fungicidnim djelovanjem eteričnih ulja i posebno je dizajnirana u skladu sa svim današnjim potrebama prostora koje treba dezodorirati.

Pin It on Pinterest

Share This