Izaberi svoj miris

Pronađite jednog ili više favorita između 8 različitih mirisa. Svaki je jedinstven i karakterističan na svoj način. I višestruko nagrađivan.

O GRANULAMA ZA ORMARE

Još od davnina iz doba Rimskog carstva i kraljice Cleopatre poznato je da su eterična ulja biocidna i fungicidna. U današnje doba bilježi se velik povratak uporabe eteričnih ulja u naš svakodnevni život. Od eteričnih ulja danas se pripremaju najbolji mirisi i prirodna sredstva za čišćenje i dezinfekciju.
Linija proizvoda “Shake” za ormare spaja ugodan miris s biocidnim i fungicidnim djelovanjem eteričnih ulja i posebno je dizajnirana u skladu sa svim današnjim potrebama prostora koje treba dezodorirati.
“Shake” mirisne granule za ormare sadrže 100% prirodne granule koje su obogaćene mirisnom kompozicijom na bazi eteričnih ulja.

100% prirodne granule

Teak & Palisander

Ovaj muževan ali lagan miris zadovoljiti će ukus muškaraca i žena.

Sadržaj pakiranja: 3 vrećice s držačem

Onda

Miris s interesantnom svježom i lepršavom notom.

Sadržaj pakiranja: 3 vrećice s držačem

Tiare & Orchid

Od ove zanimljive kombinacije slatkog i intenzivnog cvijeta tiare i čistog mirisa orhideje vaš ormar mirisat će egzotično.

Sadržaj pakiranja: 3 vrećice s držačem

Vanilla & Carite

Poseban i profinjen miris vanilije obogaćen notom karite maslaca.

Sadržaj pakiranja: 3 vrećice s držačem

Sensation

Profinjenost, lakoća i nježnost glavne su note ovog mirisa.

Sadržaj pakiranja: 3 vrećice s držačem

Lavender

Lagan, nostalgičan miris koji će dugotrajno osvježavati vašu odjeću.

Sadržaj pakiranja: 3 vrećice s držačem

Gardenia

Lagan i osvježavajući miris koji će vas osvojiti u trenu.

Sadržaj pakiranja: 3 vrećice s držačem

Cedar & Vanilla

Volite li topli aromatični miris prirode onda je ova specifična kombinacija upravo za vas.

Sadržaj pakiranja: 3 vrećice s držačem

Uputstvo za uporabu

 UPORABA: Mirisne vrećice izvadite iz zaštitne folije i stavite ih u ladicu, kutiju za odjeću ili ormar. Ukoliko vrećice želite objesiti u ormar koristite priložene kukice kako je prikazano na slici. Za male prostore upotrijebite jednu vrećicu, a za srednje do velike barem dvije.

UPOZORENJE: Ne upotrebljavati vrećice u perilici ili sušilici rublja. Izbjegnite direktan dodir mirisnih vrećica s lakiranim površinama, odjećom i rubljem.

Ostali Shake proizvodi

OSVJEŽIVAČ ZA PERILICU POSUĐA

Osvježavajući miris “Shake” za perilice posuđa. Najnaprednija tehnologija u razvoju osvježivača zraka za vašu perilicu posuđa. Nježan i ugodan miris pratit će vas nakon svakog pranja vaše perilice.

OSVJEŽIVAČ ZA AUTOMOBILE

Dovoljno je spremnike objesiti na retrovizor i uživati u mirisu. “Shake” se nudi u 19 mirisa među kojima svatko može pronaći svojeg favorita.

GRANULE ZA USISIVAČE

Linija proizvoda “Shake” za usisivače spaja ugodan miris s biocidnim i fungicidnim djelovanjem eteričnih ulja i posebno je dizajnirana u skladu sa svim današnjim potrebama prostora koje treba dezodorirati, a dezodoriranje se vrši istodobno s usisavanjem.

Pin It on Pinterest

Share This